Kenneln behöver din hjälp

Det finns många klubbar i Sverige som jobbar med hundar och som arrangerar tävlingar i olika format. Det kan därför vara uppskattat om man gör som bland annat JackpotCity, nämligen att man sponsrar en kennel. Det finns olika sätt på vilka man kan göra detta och själva syftet kan också skilja sig åt mellan olika företag. Något som man ser mer och mer av idag är att just casinon online väljer att marknadsföra sig i olika kanaler för att försöka få många fler spelare att hitta till deras sidor. Det här kan bero på att konkurrensen är hög och att de måste hitta innovativa sätt på vilka de kan marknadsföra sig på. I följande inlägg kommer du kunna läsa mer om hur du och ditt företag skulle kunna sponsra en kennel.

Skänk pengar

En sak som man kan göra är att man skänker pengar rakt av och kanske ber om en liten sponsorplats på kennelns hemsida eller någonstans på området. Det finns alltid någonstans man kan lägga dessa pengarna på och det kommer alltid att vara uppskattat.

Skänk gåvor

Om man hellre vill så skulle man kunna skänka gåvor till en kennel. Det kan vara saker som är antingen till hunden eller till ägaren. Ibland kanske det kan vara både och. Se till att du har tryckt ditt företags logga på de här sakerna så att du får lite marknadsföring för det här när de använder dem.

Sponsra events

Eftersom en kennel ofta har olika tävlingar så skulle ett alternativ för dig kunna vara att du och ditt företag är med och sponsrar en tävling. Det finns många olika sätt på vilka man kan göra detta men det bästa är att du kontaktar en kennel om du vill göra detta så kommer de berätta vad exakt det är de behöver hjälp med.